Home page - Gelukwensen - vrienden

Veertigjarig huwelijkswensen voor vrienden

Wanneer vrienden veertig jaar getrouwd zijn is dit reden voor een feest. Bij een feest horen gelukswensen en felicitaties. Het is immers een mooie mijlpaal die bereikt is met dit robijnen huwelijk. Niet iedereen in de vriendenkring zal een dergelijk jubileum kunnen vieren. Het is in deze tijd echt wel iets speciaals.

Misschien kennen de vrienden elkaar al die tijd al of misschien is de vriendschap iets van de laatste jaren. Afhankelijk van de vriendschap kan er gekozen worden voor een traditionele of mooie romantische gelukswens. Als hetzelfde gevoel voor humor gedeeld wordt kan men ook een grappige of ironische felicitatie gemaakt worden. Een wens voor de toekomst is altijd gepast.

Er zijn dus mogelijkheden genoeg voor vrienden van het robijnen bruidspaar om een gelukswens of felicitatie op papier te zetten. Als er een idee is wat voor felicitatie het moet worden is het zaak de juiste woorden te vinden. Onze schrijvers zijn aan de slag gegaan om inspiratiebron samen te stellen. Doe er uw voordeel mee.

Voorbeelden voor felicitatie teksten voor vrienden:

Wat, zijn jullie al zolang bij elkaar?
Getrouwd en gelukkig, al veertig jaar!
Geniet van deze dag!

We kennen jullie nu al vele jaren en weten van jullie ups en downs. Nu jullie 40 jaar getrouwd zijn willen we nog eens laten weten hoe belangrijk jullie vriendschap is voor ons. Wij wensen jullie een fantastische dag en nog vele jaren geluk in goede gezondheid.

Veertig jaar getrouwd, dat vraagt om een feestje! Daarom bij deze: Hiep, hiep hoera voor onze lieve vrienden, het robijnen bruidspaar!

Wij feliciteren onze vrienden van harte met het robijnen huwelijksjubileum. Wij denken terug aan al die jaren dat wij elkaar al kennen en waarin we ouder werden en nieuwe levensfasen betraden. Dat jullie nu veertig jaar getrouwd zijn is een geweldig feit. Nog vele jaren samen en in goede gezondheid gewenst!

Veertig jaar geleden heb je haar bij me weggekaapt beste vriend. En jij had destijds meer oog voor mijn beste vriend dan voor mij, lieve vriendin. Hier staan we dan en vieren jullie 40e trouwdag...... Wat ben ik blij dat ik destijds bij jullie allebei op de tweede plaats kwam! Het heeft zo moeten zijn. Gefeliciteerd!

Robijnen bruidspaar,
De tijd is voorbij gevlogen. Ik herinner me jullie huwelijksdag, veertig jaar geleden, als de dag van gisteren. We waren allemaal dronken: ik van het bier en jullie van geluk. Nu, na al die jaren, proost ik wederom op jullie. Laten we nog lang van elkaar genieten!

Wat ontzettend knap dat jullie het 40 jaar met elkaar hebben uitgehouden! Koppig, eigenwijs, dwars en onbetrouwbaar. Dat waren enkele woorden die ik 40 jaar geleden voor jullie beiden in gedachten had. Ook ik kan me dus vergissen....... gelukkig maar. Gefeliciteerd mooi en sterk bruidspaar!

Samen zijn, zo'n lange tijd.
Je raakt jezelf een beetje kwijt.
De ander vult die leegte op.
en zet je wereld op zijn kop.
De rust keert weer, het tij dat keert.
Levenswijsheid is wat 40 jaar huwelijk je leert.