Home page - Wensen - man & vrouw

Wat kun je je partner wensen bij een robijnen huwelijk?

Het veertigjarig huwelijk is een mijlpaal in het leven van een echtpaar. Het wordt niet voor niets de robijnen bruiloft genoemd. Het is heel waardevol dat de partners zo'n lange tijd lief en leed hebben gedeeld, ze zullen heel wat meegemaakt hebben samen.

Er is dus voldoende reden om elkaar te feliciteren. Een dergelijke gelukswens kan heel persoonlijk en emotioneel zijn. Er kan dan ook gekozen worden voor een romantische felicitatie of misschien iets moois op rijm. Felicitaties naar de eigen partner kunnen een dankwoord zijn voor het verleden en een belofte voor de toekomst. Maar ze kunnen net zo goed een grap bevatten.

Om gepaste woorden te vinden bij een gelukswens voor een veertigjarig huwelijk valt soms niet mee. Als partner heb je dus verschillende mogelijkheden . Als er een keuze is gemaakt welke kant het op moet gaan geven wij de inspiratie en de juiste woorden.

Voorbeelden voor wensen voor partners bij een veertig jarige bruiloft:

Allerliefste van me,
Ons huwelijk en samenzijn maakt me blij,
we zijn zo gelukkig allebei.
Vandaag is onze dag, ik ben zo trots als een pauw,
lieve schat, ik hou van jou!

Lieve echtgenoot/ echtgenote van me. Wat mogen wij trots zijn op onszelf dat we deze 40 jarige mijlpaal samen gelukkig en gezond gehaald hebben. Je bent een bijzondere man/vrouw en ik waardeer je in alles wat je voor me doet. Bedankt voor de mooie 40 jaar samen, ik hou van jou.

Jij betekent heel veel voor mij, je bent me het meest dierbaar van iedereen. Door jou liefde en aandacht voel ik me gezien en geliefd. 40 jaar samen is iets om trots op te zijn. Laten we het samen vieren, op de liefde & vriendschap, op ons huwelijk & ons geluk.

Lieve …. vandaag zijn we 40 jaar getrouwd. Wat ben ik trots op ons en wat ben ik blij jou echtgenoot/echtgenote te mogen zijn. Geluk zit hem in kleine dingen maar ik ben reuze gelukkig met jou. Ik koester de bijzondere band die we hebben en ik wil zeggen dat jij mijn alles bent. Bedankt, lieve schat.

Ik hou van jou,
je maakt me blij,
Je bent mijn alles,
al 40 jaar aan mijn zij
Zo veel geluk, waar heb ik dat aan verdient,
Je bent mijn liefde en grootste vriend.

40 jaar mag ik mij al de jouwe noemen, 40 jaar vol ups en downs maar vooral met heel veel liefde. Schat, ik hoop dat wij nog heel lang samen mogen zijn om van elkaar en van het leven te genieten!

Op ons robijnen huwelijksfeest wil ik je zeggen: Er is nooit iemand zoals jij geweest. We gaan al 40 jaar als echtpaar door het leven, ik herinner mij onze eerste zoen maar mijn liefde voor jou is nu nog sterker dan toen. Wij vormen samen een ijzersterk paar en voor je liefde en geduld ben ik je eindeloos dankbaar. Ik hoop nog heel lang aan je zijde te mogen gaan!

Je bent al 40 jaar alles voor mij. Deze jaren vlogen dan ook voorbij. Ik hou van je als nooit tevoren en wens je vanuit het diepst van mijn hart een geweldige robijnen huwelijksdag! Ik hoop dat we nog lang samen mogen zijn.

Onze levens zijn al 40 jaar door het huwelijk met elkaar verbonden en de liefde voor elkaar is nog lang niet gedoofd maar juist sterker geworden. Ik hoop dat we nog lang samen zullen zijn. Ik hou van je met heel mijn hart.