Home page - wensen

Felicitaties voor het 40-jarig huwelijksjubileum

Een Robijnen bruiloft ofwel 40e trouwdag laat je niet ongemerkt voorbij gaan. Kinderen, familieleden, vrienden en collega's willen hun persoonlijke felicitaties overbrengen aan het Robijnen bruidspaar. Hoe breng je echter gevoelens van blijdschap, waardering, bewondering en liefde voor het bruidspaar op de juiste wijze onder woorden?

Ongeacht welke relatie u met het bruidspaar heeft: elke wens is persoonlijk en uniek. Zo kunnen felicitaties voor goede vrienden of collega's emotioneel of grappig zijn, terwijl felicitaties aan ouders of grootouders eerder romantisch en wat serieuzer van toon zullen zijn. Bruid en bruidegom willen wellicht hun partner een persoonlijk wens geven waaruit liefde en waardering spreekt voor de lange verbintenis.

We hebben een onderverdeling gemaakt in wensen voor echtgenote & echtgenoot, wensen voor ouders & familieleden en felicitaties voor de 40e trouwdag. Klik eenvoudigweg op de juiste categorie en u wordt direct doorgeleid naar een pagina met mooie en originele wensen. Gebruik deze prachtige wensen en felicitaties zoals ze zijn of laat u inspireren tot het schrijven van uw eigen unieke wens.

man & vrouw ouders & grootouders vrienden