Home page - Teksten - mooie

De mooiste en meest romantische wensen voor een robijnen bruiloft

Een robijnen huwelijk waarbij het echtpaar veertig jaar is getrouwd is een prima gelegenheid voor een mooie romantische felicitatie. Geschikt om gegeven te worden door de kinderen, andere directe familie of goede vrienden. Het spreekt liefde en respect uit voor het echtpaar dat al zo lang samen is en is daarmee heel persoonlijk. Het kan dankbaarheid tonen voor de afgelopen veertig jaar en een wens bevatten voor de toekomst.

Een romantische tekst voor een felicitatie bij een veertigjarig robijnen huwelijk ligt niet altijd voor de hand. De schrijver moet in een romantische bui zijn om de juiste woorden te vinden. En je zal net zien dat wanneer zo'n bui gewenst is het net niet in de lucht zit. Gelukkig verkeren onze schrijvers bijna permanent in een romantische bui zodat ze een aantal mooie romantische felicitaties hebben kunnen verzamelen. Laat het voor u een inspiratiebron zijn voor die mooie felicitatie.

Voorbeelden voor de mooiste wensen:

Lief bruidspaar, jullie vieren vandaag jullie robijnen bruiloft, dat zal een hele bijzondere dag zijn. Van harte gefeliciteerd met deze mooie dag. Heel veel geluk en liefde gewenst voor de toekomst.

Proficiat met het behalen van jullie 40 jarig jubileum. Jullie mogen vol trots terugkijken op een bijzonder mooie tijd samen en we wensen jullie nog vele gelukkige jaren samen.

40 jaar geleden gaven jullie elkaar het ja-woord. Dat was het begin van een gelukkige tijd samen. Ook wij hebben mooie herinneringen aan jullie liefdevolle huwelijk. Jullie betekenen heel veel voor ons en zijn jullie daar dankbaar voor. Van harte gefeliciteerd!

Wij willen proosten op jullie robijnen huwelijk en voor de lange tijd die jullie gelukkig hebben doorgebracht. Wij vinden het bijzonder om deze dag samen met jullie te vieren. We houden van jullie en nogmaals van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal en nog vele mooie jaren samen.

Veertig jaar samen in voor- en tegenspoed, dat is een felicitatie waard! Heel veel geluk nog samen in de jaren die komen gaan, in voorspoed en in goede gezondheid!

Van harte gelukgewenst met jullie robijnen trouwdag! Nog vele mooie jaren samen met vee liefde en gezondheid voor jullie beiden. Geniet van elkaar en van het leven!

Gefeliciteerd met jullie veertigjarig huwelijksfeest en nog vele gelukkige jaren samen in goede gezondheid! Een robijnen bruidspaar als jullie kom je niet vaak tegen en jullie zijn dan ook een inspiratie en voorbeeld voor velen!

Jullie horen bij elkaar als strand bij zee, als eb bij vloed, als ster bij nacht en als zon bij maan. Een fijne robijnen trouwdag gewenst en veel geluk samen in de jaren die nog komen gaan!