Home page - Teksten - korte

Korte berichten en sms-berichten voor een robijnen bruiloft

Het sturen van een kaart of een brief gebeurd tegenwoordig steeds minder. Steeds vaker sturen mensen berichten via een telefoondienst zoals sms of watch-up. Of er wordt gebruik gemaakt van een e-card of e-mail bericht. Dit kan ook gebruikt worden voor een felicitatie bij een veertigjarig robijnen huwelijk. Hoewel de mogelijkheid veertig jaar geleden niet bestond is het nu een algemeen geaccepteerde manier van wensen versturen. Zaak is wel dat de berichten en dus de felicitaties kort zijn.

We hebben een aantal korte teksten verzameld die geschikt zijn als felicitatie bij een robijnen bruiloft. Dit kunnen grappige korte berichten zijn of korte mooie romantische teksten. Een kort gedicht is bijvoorbeeld mooi als wens of felicitatie. Wat de relatie tot het echtpaar ook is, er is altijd een geschikte tekst te vinden. Gebruik ze voor uw eigen eigentijdse korte bericht naar het gelukkige paar, succes verzekerd.

Tips voor korte berichten bij een robijnen huwelijk:

Wij willen u van harte feliciteren met uw robijnen huwelijk en we wensen u een prachtige dag toe. Vier de liefde en het leven, onze felicitaties van ons allen.

Op deze romantische dag, feliciteren wij u van harte! Hiep hiep hoera, voor het bruidspaar! Het geluk lacht jullie toe.

Al 40 jaar samen, 40 jaar lief en leed, 40 jaar een bijzonder paar. Van harte gefeliciteerd met deze speciale dag.

Jullie zijn 40 jaar getrouwd, wat een prachtige mijlpaal. Heel veel geluk & liefde en een mooie dag toegewenst.

Jullie mooie bruiloft lijkt als de dag van gisteren maar is alweer 40 jaar geleden. Wat gaat de tijd toch snel, van harte gefeliciteerd met jullie robijnen huwelijk.

40 jaar gelukkig met elkaar! Van harte gefeliciteerd!

Gefeliciteerd met jullie veertigste huwelijksverjaardag!

Veertig jaar getrouwd! Van harte!

Gefeliciteerd met jullie robijnen trouwdag!