Home page - Wensen - grappige

Grappige robijnen bruiloft wensen

Het veertigjarige robijnen huwelijksfeest is een mooie gelegenheid voor een grappige felicitatie. Het is daarbij wel van belang dat het echtpaar het zelfde gevoel voor humor heeft. Maar de robijnen bruiloft is een stuk minder formeel dan de bruiloft veertig jaar geleden dus een felicitatie kan gerust grappig, ironisch of ondeugend zijn. Geschikt voor familie en vrienden maar misschien niet voor de hand liggend bij een veertigjarig huwelijk van collega's of de baas.

Een grappige felicitatie voor een robijnen huwelijk kan dus op zijn plaats zijn maar we hebben niet altijd de lolbroek aan. Grappig zijn valt niet altijd mee. Soms hebben we een voorzetje nodig, zoals grote komieken vaak een aangever hebben. Onze schrijvers waren in een jolige bui toen ze een aantal suggesties op papier hebben gezet. Laat dit een inspiratie zijn voor een gepaste grappige felicitatie voor het robijnen bruidspaar.

Voorbeelden van grappige felicitatieteksten:

Een huwelijk is niet altijd makkelijk. Maar wie een doorzetter is, zal uiteindelijk van het harde werken beloond worden. Van harte, lieve mensen.

Jullie huwelijk is nu smaragd,
dat hebben jullie maar mooi volbracht.
Vol trots mogen jullie zijn op elkaar,
Een geweldig stralend bruidspaar.

Een huwelijk is nooit volmaakt maar dat jullie nu 40 jaar getrouwd zijn, zegt wel iets over jullie onvoorwaardelijke liefde voor elkaar. Van harte gefeliciteerd dat deze uitdaging is volbracht. Tips horen we graag van jullie ;-)

Het lijkt zo lang 40 jaar, maar als je van elkaar houdt, vliegt de tijd voorbij. Wij zijn blij en trots op jullie als paar, op naar de volgende 40 jaar.

Van harte gefeliciteerd met robijn, laat het over tien jaar goud zijn! Niet kinderachtig over doen, gewoon even doorzetten en jullie zijn kampioen!

Het was vast hard werken maar daar lieten jullie niets van merken: 40 jaar samen en nog altijd bij elkaar! Niet veel mensen spelen dat klaar, we kunnen dus zeggen: jullie zijn een top paar!

Hoe krijgen jullie het voor elkaar, getrouwd en samen, nu al veertig jaar! Van harte geluk gewenst met deze mijlpaal en nog vele jaren van geluk en liefde toegewenst!

Veertig jaar is een hele lange tijd maar voor jullie was het blijkbaar een kleinigheid! Nu al zolang samen een paar, op naar de vijftig, over tien jaar! Van harte gefeliciteerd en veel pleizer op jullie robijnen huwelijksdag!